Nieuws: Royal Canin Experience Center

Royal Canin Experience CenterJe geliefde kat of hond kan nu tijdelijk ook uit eten. Op de Kalverstraat in Amsterdam maar liefst. Daar opende Royal Canin op 1 oktober het Royal Canin Experience Center. Gedurende 4 weken, 7 dagen per week, is de pop-up store geopend voor dieren en hun aanhang. Tot 25 oktober kunnen je lieverds hier getrakteerd worden op een hapje op maat.

Royal Canin besloot tot het openen van het Royal Canin Experience Center vanuit de behoefte om dierenliefhebbers en -bezitters te informeren. Over het dier zelf, over gezondheid en welzijn, over welk dier of ras bij hun past, over (gezondheids)voeding. Ook kun je er ervaringen op doen met verschillende soorten voer. Daarnaast zijn er diverse demonstraties te zien. Het achterliggende doel voor Royal Canin is het op een originele manier onder de aandacht brengen van voeding op maat. Ergo, de bedrijfsvisie van Royal Canin. Wil je meer lezen over kattenvoer? Lees dan dit artikel!

Kat eetWil je gewoon een kijkje nemen in het Royal Canin Experience Center? Dan kun je daar van 1 oktober tot 25 oktober terecht binnen de ruime openingstijden die hier te vinden zijn. Wil je een tafel reserveren voor je hond? Dat kan hier. Op zondagen van 10.00 uur tot 12.00 uur kan je hond komen smikkelen. Op die tijden is Martin Gaus, dierengedragsdeskundige en hiermee ook tv-presentator, aanwezig. Katten kunnen helaas niet langskomen voor een chique maaltijd. Voor hen kan de maaltijd afgehaald worden in een ‘Kitty Bag’. Daarvoor kun je hier reserveren. Het afhalen kan op zaterdagen van 16.00 uur tot 18.00 uur. Voor vragen over kattengedrag is Sonja van Leeuwen, kattengedragsdeskundige, in huis. Er zijn voor zowel katten als honden nog plaatsen beschikbaar! Of je nu langskomt voor een kijkje of voor een heuse maaltijd, als liefhebbers wordt je altijd verrast met een leuke goody bag waarvan Royal Canin zegt dat hij vol zit met blijvende herinneringen. Dat is een bezoekje waard, of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.